Norton klantenservice Belgie

 De Secure VPN functie in Norton inschakelen

NortonLifeLock is een van de grootste softwarebedrijven voor cyberbeveiliging met miljoenen tevreden gebruikers. Zowel individuen als organisaties gebruiken deze software om hun systemen te beschermen tegen virussen. Het biedt antivirus, een wachtwoordbeheerder en een firewall. Het beschermt ook uw gevoelige gegevens zoals chats, locatie en emails van een hacker door een veilige draadloze verbinding te bieden.

Veel Norton antivirusgebruikers gebruiken Secure VPN omdat het snel en goedkoop is. Je kunt het apart kopen of de ingebouwde VPN van de software gebruiken. U kunt deze VPN service uitvoeren op alle besturingssystemen, inclusief macOS, iOS, Windows en Android. U heeft echter een assistent nodig om een ​​Secure VPN te gebruiken. U kunt contact opnemen met Norton ondersteuning voor instructies om Secure VPN in te schakelen, of u kunt deze korte stapsgewijze handleidingen gebruiken.

Stappen om Secure VPN in uw Norton in te schakelen

  • Open uw Norton apparaatbeveiligingsproduct. Als u een Norton 360 suite heeft, krijgt u VPN als onderdeel daarvan. Als u echter een afzonderlijk product van Norton Secure VPN gebruikt, opent u dit op uw apparaat als u een VPN service wilt toevoegen.
  • Zodra u het hebt geopend, gaat u naar het venster Mijn Norton en zoekt u Secure VPN; ernaast, klik op 'Inschakelen'. Als u geen wijzigingen in uw verbinding ziet die nog steeds onbeschermd zijn, klikt u op "Openen" naast Secure VPN.
  • Na het openen verschijnt een beveiligd VPN venster, zoek de VPN en schuif de schakelaar naar "ON". Deze schakelaar zorgt voor een veilige draadloze verbinding op uw apparaat. Als het echter nog steeds niet werkt, kunt u Contact  met  Norton klantenondersteuning Belgie om dit probleem op te lossen.
  • U kunt ook de schakelaar "Ad Tracker Blocking" omschakelen om het volgen van advertenties toe te staan ​​of te blokkeren nadat u Secure VPN op uw apparaat hebt ingeschakeld. Sommige websites werken mogelijk niet als Ad Tracker blokkering is ingeschakeld. U kunt deze functie uitschakelen op websites die u vertrouwt of waartoe u toegang moet hebben.

Met deze stappen kunt u VPN op uw apparaat inschakelen en kunt u uw draadloze verbinding op een veilige manier gebruiken. U kunt contact opnemen met de ondersteuning via het Norton ondersteuningsnummer Belgie als een beveiligde VPN niet werkt. Het kan gebeuren als u een andere VPN-service op uw apparaat heeft ingeschakeld.

 

We bieden ook technische ondersteuning voor Avast. U kunt bellen met het Avast ondersteuningstelefoonnummer Belgie voor assistentie.

 

originele bron